Friday, January 8, 2010

Open Letter to Mr Bill Gates.... lawak....

Dear Mr. Bill Gates,


We have bought a computer for our home and we have found
some problems, which I want to bring to your notice.


1. There is a button 'Start' but there is no 'Stop' button. We request you to check this.

2. One doubt is whether any 'Re-scooter' is available in system? I find only 'Re-cycle', but I own a scooter at my home.

3. There is 'Find' button but it is not working properly. My wife lost the door key and we tried a lot trace the key with this
'find' button, but was unable to trace. Please rectify this problem.

4. My child learned 'Microsoft Word' now he wants to learn 'Microsoft sentence', so when you will provide that?

5. I bought computer, CPU, mouse and keyboard, but there is only one icon which shows 'My Computer': when you will provide the
remaining items?

6.. It is surprising that windows says 'MY Pictures' but there is not even a single photo of mine. So when will you keep my photo in that.

7. There is 'MICROSOFT OFFICE' what about 'MICROSOFT HOME' since I use the PC at home only.

8. You provided 'My Recent Documents'. When you will provide 'My Past Documents'?

9. You provide 'My Network Places'. For God sake please do not provide 'My Secret Places'. I do not want to let my wife know where I
go after my office hours.

Regards,
Banta



P.S.
Last one to Mr. Bill Gates: Sir, how is it that your name is GATES but you are selling WINDOWS?

Sunday, August 16, 2009

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Kawan2 semua..malam ni adalah perlawanan pertama LFC,kita semua harapkan LFC akan sajikan 1 perlawanan yang menarik dan cantik, sudah pasti kita semua harapkan kemenangan dan ini mungkin akan berlaku sekiranya pasukan LFC bermain dgn baik dan bersungguh-sungguh...

datanglah beramai-ramai di Kafe gua untuk saksikan perlawanan menarik ini....

Sekian

Kafe Anfield Burger

Wednesday, August 12, 2009

Demam EPL

Yessss.... setelah beberapa bulan kebosanan akhirnya ahad ini akan bermula game pertama... dan tentunya Liverpool akan jadi juara dan mendapat title yang ke 19.... no chance for MU.... YNWA

Tuesday, June 30, 2009

Hello Semua

Assalamualaikum dan salam sejahtera....terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kerana sudah lama tak update blog ni...memang banyak perubahan telah berlaku di Kafe Anfield Burger kami...Dan alhamdulillah biz ok..macam biasa je...apa cerita dgn u all semua...lama jugak x dengar komen2 semua....

Kami akan buat beberapa kejutan pada musim kali ini...dan harap LFC akan menjadi juara..dah lama x rasa piala tu....apa kejutannya...tungguuuuuu.....sabarrrrr.........hhihihiih

saja nak buat korang semua tertunggu2.....ok...bg semua LFC supporter datanglah dan meriahkan lagi kafe ini.......

Untuk semua kawan2 yang hadiahkan barang2 untuk kafe ini...aku ucapkan ribuan terima kasih....

ok...jumpa lagi......bye......


YNWA

Sunday, May 10, 2009

FUTSAL TEAM




Hello Semua.....




Kami di KAFE ANFIELD BURGER telah menubuhkan 1 pasukan FUTSAl yang diberi nama LSCM SG PETANI....Dan kami telah membuat pernampilan sulung di pertandingan Futsal anjuran Kolej PTPL....Tetapi sayang seribu kali sayang....Pasukan LSCM SG PETANI gagal di pusingan awal......




Selepas ini kita akan adakan banyak perlawanan persahabatan....Bagi sesiapa yang ingin adakan perlawanan persahabatan dengan pasukan kami..boleh hubungi terus kami untuk kawasan Kedah & Penang sahaja.....




Friday, May 8, 2009

Khas Untuk Semua Liverpool FAN......

video

Sunday, April 19, 2009

LIMITED EDITION MERCHANDISE OF LIVERPOOL

Kepada anda yang berminat mendapatkan t shirt dan barangan LIVERPOOL limited edition... klik pada url di bawah LOKASI sebelah kanan blog ini.... barangan adalah terhad sementara stok masih ada.... anda boleh melihat gambar semua barangan tersebut di sana..... sape cepat dia dapat ok.....

Saturday, April 18, 2009

MEET UNCLE HUSSAIN @ ANFIELD BURGER

MAS & LAN MUH
LAN MUH & IDA , AKMAL , ND




LAN - MUH VOCALIST



Malam tadi rombongan bas Road Tour AIM16 telah sampai ke Sg Petani sebab mereka ada show road tour kat Village Mall hari ni pukul 3 petang.... Rombongan ini telah singgah di Pickup Anfield Burger untuk membeli burger... beberapa org krew diorg turun and the most popular and best indie band in Malaysia Meet Uncle Hussain pun ada..... So sempatlah staf CAFE ANFIELD BURGER bergambar dengan penyanyinya sementara diorg tgh tunggu burger diorg siap dimasak oleh Chef De Pickup kita.... Mr AJ....

Sunday, April 5, 2009

Location Map of Kafe Anfield Burger

KLIK PADA GAMBAR UNTUK MELIHAT MAP DENGAN LEBIH JELAS


Thursday, April 2, 2009

MENU CAFE ANFIELD BURGER